måndag 3 maj 2010

Vitsippornas paradis



Jag skriver ett inlägg om varje dag, det blir lättare. Se det som kapitel
"Tiden går så fort i Alingsås" sa min mor när vi vid 12:30 städade ut ur gäststugan hos Siv. Ja jo.. det brukar bli så tänkte jag.

Det blev ett ganska långt besök hos pappa innan mamma åkte hem. Hon och pappa började riva ut alla skåp (vilket nog var behövlig) och nu hittar man knappt något men man lär sig nog. Mammas mage kurrade och så även min så jag serverade henne en skål yoghurt med frukt och müsli vilket hon blev mycket glad för. Det är så roligt att göra saker för henne. Hon är alltid så tacksam och JAAA jag vet att jag har sagt detta förut. Ja ja. Efter en snabb dusch som blev en lång dusch körde pappa mig till Elin. Hon tog emot mig med blött hår och barfotafötter. Hon såg sommrig ut. Vi satt i deras nya sköna soffa och hux flux hade vi bestämt oss för att beställa biljetter till Pink i sommar. Då säger Elins mamma lite försynt att hon redan har beställt till Elin och hennes kusin. Vi försöker då boka en till biljett till mig men det finns ingen bredvid dem. När vi istället försöker boka två hittar vi två stycken brevid Elin och hennes kusin. Vi frågar Alice om hon vill följa med och såklart vill hon det.
Så nu skall vi alltså se Pink på Ullevi i sommar. JIHEJ!
Jag och Elin började genast att sjunga till alla låtarna på den nya skivan.

Till kvällen blev det supersmaskiga revbenspjäll al'a Sören och sedan Kvarteret Skaran på tv:n toppad med 85%ig choklad. GOTT

Vi gick och la oss vid 23 tiden och låg och pratade om massa nödvändiga saker tills klockan närmade sig 2. Då ville jag sova och Elin fick snällt vara tyst.

Nästa dag
Vi vaknade samtidigt och gick ner för att äta frukost. Elins mamma fyllde år så vi sa grattis till henne. På bordet stod det framdukat två skålar och koppar. På min sida stod det ett ägg som var perfekt kokt. Mums och tack.

Jag skjutsade Elin på hennes pappas cykel ner till Ica för att köpa lite ingredienser till glassbakelsen som skulle bakas till Elins mammas ära. Elin klagade hela vägen och fick kramp medan stackars jag fick slita som ett djur. ( Jag är inta seriös nu Elin. Jag hoppas att du förstår det ;P ) Väl hemma satte vi igång med baket. Det slutade med att Elin såg på medan jag gjorde allt. Hon tycker tydligen att det er roligt att se på mig när jag bakar och det säger jag inte emot.

När glassen var i frysen cyklade vi (ni på varsin cykel) till Gräfsnäs för att fota vitsippor. Vi åkte inom Elins farmor för att hämta vatten. Hennes kök var jättemysigt och mycket större än vad jag trott. Jag skulle verkligen kunna tänka mig att äta någon mysig middag där inne med rödvinbärsgelé och saft.

Gräfsnäs blomstrade som alltid så här års. Det är vansinnigt vackert. Elin la sig ner i sina vita leggings om skjortan som hon fick av mig. Det var som att se själva våren när man såg henne. Vi tog bilder och låg ibland blommorna en stund innan vi började den jobbiga färden hem. I motvind cyklade vi tillbaka till Elin och kom fram precis i tid för middag. Det serverades swete chili-kyckling, korvar, rostade rotfrukter och sallad. Mega Mums!

Senare kom Elins farmor och vi fikade med vår glass-, digestive-, hallon- och kolasåstårta. Den var faktiskt riktigt god. Dessutom har de alltid så jäkla gott kaffe hos Elin. ÅH en riktig gourmé helg har det varit.

Tack min fina flicka för att du glädjer mig, jämt, ständigt. Alltid<3

6 kommentarer:

  1. haha.. haha.. (jag vet inte vad jag ska skriva om du undrar)

    det som fick mig att skratta mest var "dessutom har de alltid så gott kaffe hos elin". haha.. kul!

    tack <3

    PINK KOMMER BLI GRYMT

    /elin

    SvaraRadera
  2. Elin: HAHA, ja men ni har gott kaffe. Du behöver inte säga något mer. Ditt leende 8 som jag föreställer mig) säger mer än tuuuuusen ord!. ;) Puss

    SvaraRadera
  3. Elin: Hihih tack du :) Om jag kommer till dig i helgen kanske vi kan ta oss en sväng dit ner vi med:)

    SvaraRadera
  4. Moa! Som vanligt fiina,fiina bilder....
    Det ser faktiskt ut som om Elin trivs i sin skjorta och den passade hon super bra i.
    Jaa ..tack för den goda lunchen, det gjorde så jag klarade mig hela vägen hem. // Kram mamma ;))

    SvaraRadera
  5. Mamma: Du är så rar du:) Tack.
    Ja hon hade den på sig i skolan idag och hon säger till folk att hon fått den av mig så, ja... Hon tycker nog om den:)

    Va bra att du tyckte om det:)

    SvaraRadera