söndag 9 maj 2010

Fara hit, fara dit.

Klockan 10:35 anlände bussen till Sollebrunn där Elin och Martin skulle möta mig. Elin övningskörde och hon skötte sig riktigt bra. Jag är fortfarande skraj inför att börja på allvar men Elin sa åt mig att börja i tid för det är något hon ångrar att hon inte gjorde.

Vi gick en sväng ner till vitsipporna där jag fick vara Elins modell för en fejkDVD som hon gör. Hon behövde en med stort livligt hår och då var ju mitt ny tvättade ruffs ganska passande.
Väl hemma igen var vi lagom snoriga och rosiga om kunderna. Nu började vi baka. Kladdkaksbakelser blev det. Mycket enkelt men o så gott. Detta skulle serveras senare ikväll.

Vi lyssnade på Björn Shifs och pratade tills Elisabeth och Martin kom hem. Det blev väl knappast mindre prat då dock. Pappa kom och vi åt mat. Jag fick tugga försiktigt för de jäkla gummibanden slutar ju aldrig göra ont. Till efterrätt fick vi ljumma kladdkakor med grädde och apelsin. Galet gott. Det gjorde vi bra Elin!

Klockan 20:00 körde jag och pappa upp till huset och jag gick in för att byta om till mysbyxor. Jag gick över till Oscar och vi började förbereda för filmen. Flytta soffan lite dit, lägga några kuddar där, hämta dricka, flytta soffan igen, rätta till kudden och så började filmen.

Vi såg Into The Wild. Bra men...sorglig. En sann historia om en kille som flyr från samhället med målet att vandra till Alaska. Där lever han i en gammal övergiven buss och a...den slutar sorgligt.

Snart skall jag till Göteborg med Elin och jag hoppas att hon kan få mig på lite bättre humör. Just nu är jag väldigt nedstämd och jag vet inte varför. Eller jo det vet jag nog men det låtsas jag inte om. Jag orkar inte ta tag i det nu.

4 kommentarer:

  1. Men oh! Den såg ju jag i fredags, skitbra film. Men ja, sorglig. :(

    SvaraRadera
  2. Josefin: Ja den är vacker och jag tror att man behöver se den flera gånge för att riktigt fatta alla kloka ord. Dessutom är han ganska så snygg i sitt rufsiga hår;)

    SvaraRadera
  3. Mmm, han är ju det. Lite grann, sådär. Och om man kisar och lägger huvudet på sned är han lite charmig när han ler också.

    SvaraRadera
  4. förhoppningsvis lyckades jag, jag kände att jag gjorde nog det :D bra dag, bra tjej!
    <3
    /elin

    SvaraRadera