söndag 19 december 2010

I drömmarna tar jag ut min sparade energi.

I natt drömde jag att jag var ute med Oscar och sprang.
I ena stunden var det grusväg och vi hade kortbyxor på oss båda två, i andra stunden var det tjugo centimeter snö och djupa bilspår. Plötsligt fick jag för mig att det var bäst om vi kröp på knä där i snön (fortfarande iförda kortbyxor om jag minns rätt). Jag kände inte av att det var kallt, men det var jobbigt. Sedan ställde jag mig upp och det blev sommar och grusväg igen. Då satte jag fart. Jag tog i från benmärgen och sköt iväg mig med en sån ofantlig kraft. Jag känner den fortfarande här där jag sitter nu. Jag var tvungen att hejda mig själv. Det bästa av allt var att det kändes som om jag aldrig skulle bli trött. Jag hade all styrka och ork i världen.



Efter nästan fyra dagar i mjukisbyxor och sjukbaciller tog jag mig en behövd och efterlängtad dusch. Jag tvättade håret noga och lät balsamet sitta i medan jag skrubbade mig länge, länge och med massa lödder. Det är så humla praktiskt att duscha när man är förkyld kom jag på, man glömmer av att man är snorig.

Imorgon ska jag till skolan. Det ska faktiskt bli skönt att vara bland folk igen.

6 kommentarer:

  1. Tack för att du äntligen återvänder till skolan och kan krama mig lugn.
    /Elin

    SvaraRadera
  2. Ja, I drömmarna kan man klara vad som hälst!!!
    Och man ser inget konstigt med att det i ena stunden är snö, och i nästa en skön sommardag. Kan det vara så att vi kommer in i barndommen, då är ju allt möjligt... :) // Kram mamma

    SvaraRadera
  3. Vad gott att du är på bättringsvägen! Det kanske var den vägen du o Oskar sprang i natt?
    hihi

    Vill du höra med din käre far om han/du har någon julklapp till Clary? Han får gärna vara med på ett presentkort, ryggmassage,70kr,per person, jag har redan köpt. Till far/farfar får ni hitta på själva.

    Faster A

    SvaraRadera
  4. mamma: hihi, sitter du och filosoferar lite mån tro? :P kanske har du lite rätt i det du säger

    SvaraRadera
  5. Faster A: Hahah ja faktiskt, det kan ha varit något symboliskt. Jag fick faktiskt veta att även Oscar har varit sjuk så..

    Ja det är pappa säkert med på, men jag kan be honom ringa dig ändå:)

    SvaraRadera