söndag 20 mars 2011

När man ändå känner för det är det lika bra att köra på.

När jag igår satt och funderade på vad man skulle hitta på imorgon (alltså idag) kändes det som en bra var-hemma-och-städa-dag. Kruxet är bara att man skall få tummen ur och göra det. Tack och lov vaknade jag upp med en extrem ork och städ-vilja idag, passande nog. Så dagen har alltså bestått av att fixa och dona lite varstans.

Morgonen började med att sätta på en tvätt och diska lite innan jag åt frukost. Sedan skulle tvätten hängas upp, in med en ny tvätt och gammal tvätt skulle vikas. När jag klev in i mitt rum och skulle börja lassa in i min garderob kände jag genast att det behövdes en rejäl rensning. På vägen ut till köket igen fastnade mitt öga på rumsbordet och mina presenter som forfarande inte hade hittat någon bra plats att vara på. Jag ställde undan allt så gott det gick. Jag försökte klämma ner min nya kokbok brevid mina andra. Jag var tvungen att ta bort två men vart skulle nu dessa hamna? På så vis började projektet med att rensa min receptlåda. En stoooor bunt papper, plus annat lite smått och gott som gömde sig under de stora högarna, åkte i soporna. Detta tog ett tag så andra tvätten som bestod av kökshanddukar var klar. Tillbaka till mitt rum och garderoben. Efter en del vikande och övervägande blev det till slut en stor Ullaredspåse full med kläder. En del av kläderna som lång underst i hyllan togs fram för att strykas. Av någon anledning ville jag möblera om i mitt rum dagen till ära. Dock blev det ingen skillnad eftersom det jag hade tänkt mig inte passade allt. Det blev i alla fall en grovständing bakom soffan mm.
Nu har jag precis strukit alla kökshanddukar och fixat lite i storarummet. Jag funderar på att sätta mig i soffan lite. Kanske slappa?

2 kommentarer:

  1. Herrejösses vad du har varit redig! Är ganska nöjd med min helg också, vi har tapetserat färdigt i hallen det som går av olika orsaker. Hsr städat och fick städat rejält bakom sängen för den drog vi ut från väggen eftersom Peter satt på och kopplat vägguttag och strömbrytare...DET BLEV SÅ ##¤/)(#¤#¤ FINT!!Som sagt...du är lik mej! håller på med en massa samtidigt. Kram på dej. // Kram mamma

    SvaraRadera
  2. Mamma: Åh va kul med tapeter!!! Jag längtar tills jag får se dem :) Ja vi påbörjar projekt lite varstans :) Finns det nåt kvar av den där kladdkakan... Jag är ganska så sugen på den... KRAAAAM

    SvaraRadera