tisdag 2 mars 2010

Solig, rolig, härlig dag

Att vakna upp och inte behöva tända lampan är nog den bästa starten på dagen man kan få.
Min morgon började just så. Ett påtagligt ljus lyfte upp mig och ändå sen i morse har de burit mig över alla isiga gator. Till frukost hällde jag upp en syrlig och helt underbar hallonfil som toppades av frukter i mängder och min egengjorda müsli. När jag satt där och njöt såg jag hur solen sken på de fåtal moln som fanns i horisonten och gjorde dem lika hallonröda som mitt filpaket. Lovely.

Dagen fortsatte bra när jag blev upplpockad av bussen på vägen till stationen och alltså slapp vänta i den kyliga morgonen. På stationen log en trevlig ung man vid namn Daniel mot mig och jag kunde inte sluta le på ett bra tag. Sånna små saker är mer värda än man tror.

I skolan väntade Elin. Min otroliga Elin. Hon har sagt till mig att hon planerar en liten grej för min födelsedag. ÄLSKADE HON! Det smusslas och viskas (inte tillräckligt diskret dock) hela dagarna. Jag är så förväntansfull så jag tror jag spricker. Det är inte bra detta. Ni vet vad jag tycker om att ha för höga förväntningar, inte bra. Men den som vågar är modig sägs det ju, så jag kan la unna mig det.
Som sagt så har solen burit mig på sina axlar hela dagen och jag har varit på ett strålande humör. (Lägg märke till kopplingen där: stråla - sol. Jag ÄR så rolig) Tydligen kan jag faktiskt vara rolig eftersom jag sa gubbe till Isak idag och alla fina flickor började skratta. Alice sa att jag var söt och det hoppade till i magen på mig av förtjusning. Jag älskar att höra sånt.

När jag kom hem hittade jag en tidning i brevlådan som hade med sig något gott. Härliga, mörka, dock inte så nyttiga, men o så goda choklad! Nu ska jag dansa. Hejdå<3


4 kommentarer:

  1. vi tycker om dig och vill att du ska få en så bra födelsedag som möjligt :)
    nog för att sjutton är en rätt onödig ålder, men du förtjänar ändå att firas!
    kram på dig du fina <3
    /elin

    SvaraRadera
  2. Elin: Varje födelsedag är unik, som jag sa till Albin. Och det är inte varje dag man fyller år!!!:D Så Tack åter igen för att du gör det här! ÅH va jag är varm i hjärtat!<3

    SvaraRadera
  3. Tag min sångarhyllning i klingande toner HUrra HURRa HURRA!!

    Grattis på din 17årsdag MOA! Om all snö försvinner någon gång kan jag våga mig upp för er backe, för ett litet kalas. Snålvattnet rinner i mungiporna när jag tänker på allt gott man då kan bli bjuden på!
    Kram från Faster A

    SvaraRadera
  4. Faster A:
    Tack så mycket! Jag kan allt höra hur vackra tonerna är! hahah.

    Ja du är hjärtligt välkommen när det blir dags för Ekmankalas. Jag ska minsann göda er;) haha.

    SvaraRadera