fredag 26 november 2010

ett inlägg.

Jag sitter ensam i det stora huset. Faktiskt är det ganska stort för mig och min far. Då blir det ju ännu större när han inte är inne och delar det med mig.

Jag har spänd mage, full av laxpudding och massa sallad. Jag äter sallad som en galning. Där jag ställde ner den färdiga salladsskålen och la det första lasset på talriken tänkte jag; shit, varför gör jag så mycket sallad fast jag inte behöver. Nu står det lilla som blev kvar i kylskåpet. Knappt värt att spara. Jag äter jag.

Ja, intressant.

Att vara klar med reportaget känns galet skönt. Så fort något lämnar axlarna börjar jag oroa mig för om jag har glömt något. Något som borde tynga ner mig. Fram tills för några timmar sedan trodde jag att jag kunde flyga runt ett tag och vara ledig men så kom jag på att vi har grafprov på tisdag. Bom, ner på jorden igen. I ren panik läste jag igenom alla frågor och svar.

Veckan har bestått av sena hemkomster brevid pappa i bilen. Det är så bra att han slutar lite tidigare än han brukar nu. Då passar hans hemfärd mycket bättre med min ifall jag skulle stanna kvar ett tag på skolan eller i stan.
Det har blivit ett par fikastunder. Så klart. I onsdags var det akustisk spelning på café farmor klang. Shameles Hooks och Lisa Pedersen var där och uppträde. Lisa var svin bra och hur söt som helst. Dessutom satt jag rygg mot rygg med Ulla från GA.

Jag vill inte dra upp alla förskräckliga saker som hänt.
Jag säger inget mer.


Om ett tag, när Idol drar igång, tänkte jag äta något gott och chokladigt. Kanske en klick glass. Något ska man ju fira fredagen med.

Imorgon åker jag till Göteborg med Elin. Julklappsköpen har börjat.

Hejdå, trevlig fredag på er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar