torsdag 3 juni 2010

Klar!

Jag har precis lämnat in mitt sista arbete för terminen och det känns nästan overkligt. Man har blivit van vid panikkänslan man har över en inlämning eller ett prov man för tillfället glömt bort men som plötsligt dyker upp i hjärnan på en. Jag skulle kunnat göra mer än vad jag gjorde angående Ögon-texten men jag har verkligen inte inspiration nog till att skriva ännu en lång text. Det fick istället bli en panelfråga.

Bredvid mig sitter Elin och kämpar med slutet på sin novell. Jag VET att den kommer bli bra. Jag har läst den så jag vet. Jag hoppas för hennes skull att hon blir klar idag och att hon blir nöjd. Inlämnade uppgifter idag innebär ledigt på måndag. Det blir alltså som en långhelg från fredag till måndag.

Imorgon är det studentfirande för Sandra plus ett födelsedagsfirande för hennes syster Sarah som fyllde 17 i tisdags. Grattis Sarah:)

Jag tror att jag ska hoppa på nästa buss hem om det inte händer något annat oväntat. Några peppande ord till Elin och en kram. Sen kan jag gå. Om jag inte ska stanna i två timmar för att gå på gympan vill säga...

Hej. Nu är det sommar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar