tisdag 2 augusti 2011

London - Dag 4

Sista dagen blev en slapp dag. Vi skulle vara ute från våra rum vid 11 men var redan klara vid halv 10 tiden. Vi checkade ut tidigt och gick till Finsbury Park för att njuta av det fina vädret.
Vi gick inte så långt in i parken utan nöjde oss med den närmaste omgivningen. Det var solen vi ville åt. Så vi la oss ner och njöt i fulla drag.Med oss hade vi vatten och ett paket choklat chip cookies som vi köpte i vad som nästan blev "våran" butik. Där köpte vi alltid vatten på morgonen och annat vi "behövde".

Kaka!

Vi spenderade i stort sett hela dagen där. Åt lite macka och sallad från Subway innan det var dags att ta sig till Heathrow. Vi åkte skumpig och kvav tunnelbana i cirka 1 ½ tim innan vi var framme. Allt gick förvånansvärt bra så vi hade massa tid att ta död på innan planet gick. Vi satt mest och skrev och analyserade människorna i vår omgivning. Alltid lika kul.

Väl på flygresan hem började vi fatta vad vi faktiskt lämnade bakom oss. Landet England och staden London. Staden med stort S. Elin fick London-abstinens så fort vi landat i Sverige igen och ville åka tillbaka. Jag ville mest bara höra igen. Nedstigningen var sjukt jobbig. När man sitter där och inte kan göra något åt den pressande, stickande, dragande, kvidande smärtan i öronen får man nästan panik och bara vill börja gråta.



Nästa gång, för det kommer definitivt bli en till resa till London, ska vi haka på lite andra tjejer och kanske undersöka London lite mer på djupet. Se hur det är att missa sista tunnelbanan och så vidare.


Tack för resan min underbara flicka! Vi planerade i nästan ett år, var nervösa och förväntansfulla i tre veckor, upplevde det i fyra dagar och så var det över. Det gick för fort när det väl hände. Alltså, enligt mina beräkningar, måste vi göra det igen och då vara där längre. Är du på? :)


Tack för allt Elin. Jag hade aldrig klarat det utan dig. Det vet du.<3

2 kommentarer: