onsdag 28 november 2012

KAOSPANIKHJÄLP!

Jag har ett dilemma... Det verkar som om jag har använt upp all plats som finns för bildfiler i mitt gratisprogram av blogger. Jag kan inte lägga upp fler bilder och för att få mer utrymme måste jag troligtvis betala en månadsavgift som helt klart inte är värd sitt pris. Vad ska jag ta mig till!?!? Ska jag radera några gamla inlägg? Ska jag göra en ny blogg helt och hållet? Jag kan knappast sluta med bilder helt och hållet!? GAH! jag är rådvill!

11 kommentarer:

  1. NEJ VAD SYND! :( om du beslutar dig för en ny blogg så kan jag mer än gärna hjälpa dig! och koda en design som inte är exakt som min... hahaha. Hoppas du kommer fram till något snart!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack! Jag har inget emot att byta bloggtyp. Jag är dö-trött på den här så det gör jag gärna :)

      Radera
  2. Hallååå där!! DU FÅR INTE RADERA NÅGOT GAMMALT INLÄGG..... Gör en till blogg i din nuvarande! Så som du har lagt in dina vänners bloggar. > de kanske är därför det saknas utrymme < ??? // Kram mamma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror inte det är därför. Jag vill inte heller radera något gammalt. Det är så skönt att ha det här. Jag kanske får starta en ny och länka till den från den här bloggen.

      Radera
  3. kommer ihåg att det hände mig med.. blev helt paff! men vad du än gör, radera inget gammalt!!!!
    /elin

    SvaraRadera
    Svar
    1. okej. Nej det ska jag inte göra :P men hur löste du det? Skaffade du en ny?

      Radera
    2. haha ja, en av alla gånger det har hänt :)

      Radera
  4. Finns det inte nån form av arkivtjänst du kan använda i så fall? Så du kan spara ner föregående år på ett annat ställe och bara låta den här sidan vara ett år i taget eller nåt? Du får ju inte ta bort saker... :(

    SvaraRadera
    Svar
    1. ischk... vet ej hur det funkar... jag kan kolla runt, men jag tror det kommer sluta i en y blogg helt enkelt.

      Radera