måndag 6 februari 2012

Beslutsångest. Hjälp?

kandidat som jag funderat på väldigt länge. 44.99 dollar

http://www.modcloth.com/Modcloth/Womens/Dresses/-Flowing-Right-Along-Dress Grön klänning. Ingen v-ringning i ryggen. 82.99 dollar

15 kommentarer:

  1. Åh, Modcloth har sååå mycket fint! :D Säg till sen hur det gick att beställa ifrån dem, med tanke på frakt och så.

    Vad ska du ha klänningen till? Den gröna var fin. Och den beiga, men den är lite mer vardagssnygg. Är det till balen känns den beiga lite för bomullsvardaglig.

    SvaraRadera
  2. Den rost röda eller gröna helt klart! Gillar verkligen den röda alltså, du skulle bli super fin i den! (skulle du ju garanterat bli i alla) men oh vad den röda skulle va fin på dig!

    SvaraRadera
  3. Josefin: Ja det ska vara till balen. Jag tycker också att den beiga är lite för enkel och vardaglig så det lutar åt den röda eller gröna. Jag är jätte skraj inför att beställa där ifrån. Det känns som att allt kan gå fel :S

    SvaraRadera
  4. Elin: Jag håller med dig. Gillar också de två bäst:) Faktiskt så känns det som om jag redan traskat fram på kullerstenen i den röda. Den känns trygg :) Hm...ja det är svårt...

    SvaraRadera
  5. JAAAG tycker att den gröna var super fin. den passar åxå till dina ögon.På 2:a plats gillar jag bäst den svarta. INTE den beiga med röda detaljer, den är fin men inte på balen. Tack för mej, lever patej // Kram Mamma P.. den högst upp är helt ok åxå, men bäst är den "göne"!1 ds.

    SvaraRadera
  6. Du vet vad jag tycker, men jag säger det nu ändå! nummer 1 utan tvekan!! så himmelens fiiin, passar dig och tillfället toppppppppppppeeeeeeeeeenbra! :D

    SvaraRadera
  7. Nu ska du inte bry dig om vad en gammal faster A tycker, men jag kommer ändå med en kommentar.

    Den första rödbruna tycker jag inte om riktigt upptill, lite "hopsnörpt", får en känsla av att den kan bli en besvikelse när den kommer.
    Den gröna är jättefin, bara det är en fin grön färg i verkligheten.
    Den svarta den gillar jag! Åh vad andvändbar vid andra tillfällen, med en fin tygblomma på axeln, en annan gång med en söt kofta.. en snygg kavaj...
    Gör som du känner för!

    SvaraRadera
  8. Åh va svårt! Tack allihop för era åsikter. Konstigt nog hjälper de mig jättemycket samtidigt som jag blir mer förvissar än någonsin... Udda.

    Jag känner lite så här:
    Det hade varit lättast om alla tyckte samma men det är nog för mycket begärt. Jag kan där emot säga att jag redan uteslutit de två nedersta eftersom de inte känns rätt för tillfället eller rätt över huvud taget plus att de är dyra.
    Jag tycker fortfarande väldigt mycket om den röda och kan redan se mig själv gå i den över kullerstenarna. Dock känner jag som Faster Annika; den är lite ihoptryckt upptill och kanske inte ser så bra ut på.
    Jag älskar färgen på den gröna men är inte säker på att den passar min hudfärg, att jag kommer se blek ut i den. Dock känns det säkrare med en klänning som har axelband och det är snyggare med V-ringning i halsen än den rödas raka linje, tycker jag... Men kommer färgen vara lika snygg i verkligheten....?
    UUUUUSCH!

    SvaraRadera
  9. Den gröna är ju tydligen mer gräsgrön i verkligheten, om man ska tro kommentarerna på Modcloth. Det kan ju vara en jättefin grön, eller inte så fin. Mamma pratade om en blå du hade visat? Hittills tycker jag ändå den gröna...

    SvaraRadera
  10. Så himla svårt att se hur färgerna kommer se ut i verkligheten! Det är väl det som är det värsta med att beställa på internet. Men jag gillar den rödbruna. Tror att oavsett hur ljus eller mörk den är i färgen i verkligheten så kommer den passa dig jättebra!

    SvaraRadera
  11. Josefin: Ja jag visade en blå men den är för enkel och tunn i tyget tror jag...

    SvaraRadera
  12. Elin: Ja jag vet! Jag är ändå tveksdam över hur den gröna färgen PÅ BILDEN passar mig och min hud. Det känns som att jag blir blek i den men det oroar ja mig inte så mycket för med den rödbruna.

    SvaraRadera
  13. Men den är ju inte så turkos i verkligheten, tydligen. Tror den passar bättre på dig om den är lite mindre turkos dock. Går det att skicka tillbaka? Annars får du köpa tre och sälja de du inte ska ha på blocket sen...

    SvaraRadera
  14. Josefin: Ja det skulle nog passa bättre även om det är just DEN färgen jag tycker om... Jag är ganska säker på att det inte går att skicka tillbaka. I så fall får man nog betala frakten själv och det är nog den som är dyr. Tre?! Jag kan ju alltid sälja, det har du rätt i. Men tre?

    SvaraRadera
  15. Heeej Gumman! Det verkar vara lite tufft att få det man vill ha...Vi får kolla lite på torsdag när vi skall schoppa på Ö-BY! Kram Mamma :)

    SvaraRadera